Uspešno realizovana akcija – opremljena soba i kupatilo za Unu i Senadu

Dragi prijatelji sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je uspešno realizovan prvi deo akcije pomoći devojčicama Uni i Senadi iz Borče.

Kao što smo već govorili ove dve devojčice, koje idu u drugi i treći razred osnovne škole nisu imale osnovne uslove za život. Žive sa babom i dedom, majka ih je napustila, a oca nikada nisu upoznale.

Uz naše zalaganje i pomoć naših prijatelja i donatora opremili smo im sobu i kupatilo, promenili prozore, okrečili i zaštitili zidove od vlage, tako da ove dve divne devojčice sada mogu da odrastaju kao i ostale njihove vršnjakinje.

U sklopu akcije kupljeno je: bojler, vodokotlić, dve plafonjere, dva kreveta, dva dušeka, dve posteljine, jorgani i jastuci, dva radna stola, dve stolice, dve stone lampe, dva tepiha, televizor, antena, set-top boks, agregat, cipelarnik, produžni kablovi i petokrilni orman, a od građevinskih radova zamenjeni su prozori u kupatilu i u njihovoj sobi, soba je zaštićena od prokišnjavanja i vlage i okrečena, za šta je utrošeno 235.260,00 dinara.

Hvala našim prijateljima koji su svojim donacijama vratili osmeh na lice Uni i Senadi:

– Patent Co
– Trokal tepisi
– Elektro Borko
– Salon nameštaja Ambijent MDK
– Gale Tim
– Danijela Časni
– Dragan Paskulj
– Filip Blagojević
– Jakov Simićević
– Ivana Bobljagović
– Dara Stevanović
– Veljko Popović
– Živorad Smiljanić
– Bojana Dacijar
– Goran Erski
– Dejan Lukić

Posebnu zahvalnost izražavamo učeničkom parlamentu OŠ Stevan Sremac i svim učenicima koji su uzeli aktivno učešće u prikupljanju sredstava.

Opremanjem sobe i kupatila ne završava se naša akcija pomoći Uni i Senadi. U nedelju, 8. novembra od 12 do 17 časova u Borči u tržnom centru Stop Shop biće održan humanitarni bazar u cilju prikupljanja sredstava za rešavanje problema struje i vode.

Vidimo se u nedelju.

Hvala svima.