Besplatno korišćenje Gradskog bazena u Šapcu i trening centra H20


Nema boljeg načina za održavanje kondicije i vođenje zdravog života od redovnog, makar i rekreativnog bavljenja sportom. Sport koji je najkorisniji za zdravlje, očuvanje kondicije i skladan psihofizički razvoj čitavog organizma je plivanje. Ono opušta, blagotvorno deluje na psihu, kardiovaskularni sistem, pluća, razvoj mišićnog i zglobnog aparata, pomaže pri otklanjanju ili ublažavanju deformiteta kičmenog stuba i drugih oboljenja, a posebno se preporučuje kod osoba sa određenim fizičkim ograničenjima i tokom rehabilitacije.
Svako dete obolelo od karcinoma do navršenih 19. godina ima mogućnost besplatnog ulaza na Gradski bazen u Šapcu uz jednu punoletnu osobu i identifikacionu karticu fondacije “Zajedno za osmeh”. Takođe, i H2O trening centar koji se nalazi odmah pored Gradskog bazena u Šapcu pruža besplatne usluge za imaoce identifikacione kartice.

NAPOMENA: Pre bazena ili korišćenja usluga u bilo kom trening centru neophodna je konsultacija sa svojim izabranim lekarom koji je nadležan za lečenje karcinoma.