Fondacija ”Zajedno za osmeh” podelila novogodišnje paketiće

Čestitajući Novu godinu, uz mnogo lepih želja, članovi fondacije ”Zajedno za osmeh” podelili su novogodišnje paketiće najmlađima.

 

Novogodišnji pokloni su podeljeni deci na hemato-onkološkom odeljenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta ”Dr Vukan Čupić”, svratištu za decu na Zvezdari i romskom naselju na Karaburmi.

 

”Ovom akcijom, želeli smo da našim najmlađima, onima koji nažalost nemaju mogućnost da dobiju poklon i onima koji su zbog zdravstvenog stanja u bolnici, bar na kratko vratimo osmehe na lica. Sumirajući utiske sa ovih akcija siguran sam da smo to uspeli”, rekao je Goran Petrović, upravitelj Fondacije ”Zajedno za osmeh”.

 

On je takođe rekao da je ovo početak aktivnog učešća fondacije u pomoći za rešavanje problema ugroženog dela najmlađe populacije i da će fondacija u Novoj godini izaći sa nekoliko konkretnih predloga, mera i projekata kada je u pitanju poboljšanje uslova života ugroženih kategorija stanovništva, a naročito dece.

 

U akciji podele paketića podeljeno je 300 novogodišnjih poklona.

 

Fondacija ”Zajedno za osmeh” zahvaljuje se prijateljima iz Fondacije ”Humano srce” iz Šapca i Adri na pomoći za realizaciju ovih akcija.